fredag 18 april 2014

Fulltankad till kropp och själ


Floating Rest Flyttank        Nu har det varit semester!
Jag började min semester på fredagen med  floating i Yvonnes underbara tank. Så där helt lagom avslappnad efter att ha flutit omkring en timme i viktlöst tillstånd blev det dax för en timmes body relaxation på gymmet, där den alltid lika inspirerande Ingrida ännu en gång fick mig att utföra de mest otroliga sträckningar av kroppens muskler. Hem for jag därefter totalt avslappnad redo att påbörja veckoslutet, och med en nacke utan rörelsebegränsningar.


Lördagen fortsatte i egenvårdens tecken med två timmars qigong för att ytterligare utökas med tre timmar till på söndagen. Efter detta veckoslut kändes vardagens små bekymmer om möjligt ännu mindre ... så nu var jag redo för den verkliga semestern!


Tidig måndag morgon packade vi oss i bilen och styrde kosan mot huvudstaden för att ta färjan till Tallin...


 ...och en och en halv timmes bilresa senare kom vi till Haapsalu och kunde checka in på SPA hotell Laine.


Tre dygns vistelse med olika vattenmassager,  taimassage, djupmassage och lerbad och ler och aromamassage mm.
 Bastu, bubbelbad och simning...


Halvpension med god och näringsrik mat...


varvat med sköna promenader i en stad rik på snickarglädje och ett besök i "Mattisborgen" , och inte att förglömma... Dan Browns "Inferno".   
              Vistelsen i det vackra Haapsalu avslutades med en rysk-ortodox mässa inför påsken i den lilla vackra  st Alexander Nevskij-kyrkan. Inte så mycket man förstod av orden i den ryska mässan, men ändå lite andlig spis.

 Ja det har verkligen varit semester, både för kropp själ och ande! Men nu är vi hemkomna vederkvickta till kropp och själ, och efter att ha fått sova en natt i den egna och skönaste sängen av alla är man som en ny människa, redo att ta itu med en avslutande body-relaxation på gymmet.... :)
 
Såhär riktigt lagom nedvarvade och omskötta  kan vi nu avsluta "stilla veckan" och avnjuta påskledigheten och ännu några dagars skön ledighet.

Varsin stor påsk-kram till er alla!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar