Synergy Worldwide

Känner du dig trött och håglös? Har du tröttnat på ditt arbete och är sugen på att testa nya vägar? eller kanske du bara tycker att du vill tjäna några hundringar extra i månaden?Då kanske Synergy är något för dig?

Genom att använda synergys vältestade produkter som får dig att må bra genom att stärka din kropp och öka din prestation ges du möjlighet  att bli en del i synergys stora familj som sträcker sig runt vårt runda klot.
Synergys business växer sig större dag för dag, och framgångarna nås tack vara rena produkter av de bästa naturliga råvarorna.

Är du intresserad att lära dig mer om synergys produkter och bolaget? Klicka då in på "min" hemsida, den sida som egentligen är synergys, men som också kan bli din alldeles egen personliga webbshop :) Visst är det finurligt uttänkt? Vi behöver inte ens satsa stora summor på att bygga upp en egen webbshop, nej den har Synergy redan byggt upp åt oss, och det är bara att använda utan kostnader! Och den är dessutom färdigt översatt till ett 20 tal olika språk!

 www.synergyworldwide.com 

Vill du handla produkter från "min" synergy-webbshop då använder du bara denna sponsornummer  1593688 för att handla eller bli medlem i teamet.

För att bli medlem i synergyteamet krävs inga stora investeringar, inga stora kontorsutrymmen ej heller behöver du hålla något lager!

Det enda som krävs är att du registrerar dig som medlem och köper hem produkter för minst 200 cv (cv är den internationella valutan synergy använder). Ju större registreringspaket du köper desto billigare blir produktpriset! Du kan antingen använda upp startpaketet för att bekanta dig med produkterna en tid och sen lägga till en autoship (köpa produkter för 120cv/månad) när produkterna börjar ta slut. Eller så lägger du till autoship genast. Autoshippen är ett måste om du inte bara vill må bra utan också vill tjäna en extra slant. Dvs du kan tjäna pengar på att använda produkterna och må bra!

Det enda du behöver investera är en liten slant som du månatligen satsar på ditt eget välmående!
Och vartefter du börja känna av fördelarna med att använda synergys produkter  ges du samtidigt möjligheten att tjäna lite extra fickpengar om du berättar för vänner och bekanta om synergys produkter. Och rekommendera synergy till andra.

Där har du konceptet! Du ges möjligheten att tjäna pengar på att själv använda produkterna och må bra!
Har du frågor? Ta gärna kontakt så berättar jag mera. Kontaktuppgifterna hittar du på annan sida.

                                                   Din sponsor  1593688
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar