onsdag 1 januari 2014

Min Nyårskrönika


Jaha det var det, nu har ännu ett år försvunnit bara si så där...
Ett år... hur mycket ryms på ett år, vad har det fört med sig?

Jo det flyter på, jag har som alltid fått en massa nya erfarenheter och en hel del nya bekantskaper.

På våren knöts kontakten med Luz Angela Lopez - atlasprof. Till en början kan man säga att vi fick närkontakt... då hon la min atlaskota i rätt läge, något jag inte ångrat. Numera består kontakten i att hon regelbundet besöker Einars-gården för att ta emot klienter. I februari har också hennes livskamrat Torleif genomgått kurs i atlasprofilax, så de kommer att kunna ta emot flera klienter varje gång de kommer. De är båda  också utbildade i kinesisk medicin och acupunktur. Information hittas här www.atlasprofilax.fi

I maj fick jag också mitt diplom i örtmedicin. Det har medfört en hel del utgifter och flacklande fram och tillbaka till Stockholm, och Hälsoporten på Odenplan, innan jag slutligen stod där med den nya kunskapen och det härliga dokument i min hand! Dr Mic McMullen med fru Anna är två intressanta personligheter som jag är tacksam över att jag fått lära känna.
Det blev också en utbildning i Levande blodanalys, och nu väntar jag bara på att microskopet ska komma till mig så jag kan börja på med blodanalysen. En efterlysning på ett electronmikroskop lade jag ju in på våren, men ännu har det inte uppenbarat sig? Kanske var jag inte riktigt tydlig i min beställning? Jag får väl göra en ny beställning och inte bara förlita mig på att lotto-vinsten ska infinna sig...
 
Denna dam besitter också massor med kunskap! Frau Gudrun Bunkenburg, Rayonex international medical support specialist och Veterinär.
En hel dag delade hon med sig av sina kunskaper och erfarenheter av frekvensmedicinen, och jag är så tacksam för att jag fick träffa henne och ta del av hennes visdom! Jag hoppas jag får möjlighet att få träffa henne och lyssna på henne snart igen.

Projektet på Einars-gården har tagit fart och maken har ljutit ny grund och jobbat på i "lillstugan" varje ledig stund. Och nu framskrider framtidsplanerna i maklig takt :). Jag får ta och återkomma till det vid ett senare tillfälle...

Kundtillströmningen fortsätter att öka, och till min stora glädje så minskar den tunga kroppsliga belastningen som massage medför, detta trots att nya klienter som vill ha massage dyker upp...märkligt!? Nej, eftersom Bio-resonansen ökar med rasande fart, är det detta som gör att det kroppsliga arbetet blir lättare. Jag får en möjlighet att variera arbetet, så den fysiska belastningen minskar. Men ännu har jag inte kommit till den dag då jag helt resolut vägrar någon massage, nej det kan jag ju inte göra, jag vet ju hur gott den gör!


Hösten bjöd också på 10 dagars härlig semester på Rhodos, inför 2014 lovar jag mig själv att riktig semester är något min kropp och själ ska få uppleva lite oftare än förut, visst det kostar men det lönar sig säkert i det långa loppet!

År 2013 har jag också haft en oinbjuden gäst i min kropp, och jag visste ju inte ens om att han fanns där...och jag vet inte ens hur länge han funnits där? Svindeln, yrseln och tryck i "hjärnan" bara fanns där en dag för att så smånigom bli nästintill handikappande, lägg till illamående, kväljningar, trötthetsskov, muskelsvaghet, kramper o ryckningar i små muskler, ilande meridiansmärtor, synstörningar mm, mm.
Konstigt hur man kan vänja sig och börja tro att det är normalt?! Men så är det om något kommer smygande. När det sedan försvinner och är borta så känner man sig ännu en gång pånyttfödd! Vilken underbar känsla! Så farväl mr Borrelia, du är inte välkommen tillbaka, och i framtiden lovar jag mig själv att lyssna mera på min kropps signaler.

Min Mirakelsalva slog igenom med buller och brak under år 2013!
Jag visste att min salva var bra, jag hade ju testat den på familjen under flera år, men att få ut det och kunna marknadsföra den var svårare.
I början av året dök detta sår upp, och de stod då inför amputation. Med hjälp av Mirakelsalva, honung, kärlek och omsorgsfull vård så såg det ut som den nedre bilden 22.12.2013. Den bästa julklapp jag kunde få!

Vilka förväntningar har jag då på 2014?
Jag är så glad och tacksam för att få leva detta liv med allt vad det innebär av glädje, utmaningar, sorger och besvikelser, det är ju det som gör livet till vad det är... en möjlighet att växa och lära sig nya saker - varje dag! Och nästan varje dag har jag fått erfara att man faktiskt lär sig något nytt!

Min förhoppning är att vi alla ska få vara friska och må bra, och att jag nu ska få skörda frukterna av de frön jag sått, för jag är faktiskt fullkomligt nöjd med att befinna mig där jag är just nu! Förhoppningsvis mitt i livet? omgiven av alla de människor som betyder så mycket för mig, ingen nämnd, men heller ingen glömd.

Det enda jag önskar mig är ett elektron-microskop och därför passar jag nu på att lägga in en beställning...

Snälla, snälla universum jag skulle vara så innerligt tacksam om du skickade mig ett elektron-microskop i gott skick!!!

Min önskan är att alla får ett gott och lyckosamt år 2014!
True friendship is a knot which angels hands have tied

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar