onsdag 21 januari 2015

Fettförbrännings och viktminskningsgrupp

Idag började vi dagen med en härlig promenad i det vackra vädret.
Strålande sol, lite snö på marken och rimfrost i träden, och på detta någon minusgrad, kan det väl bli bättre?

Med ett nytt år följer också nya utmaningar och kanske blev bältet ( för dig precis som för mig) lite väl trångt över julhelgen?Vilken tur att det finns en lösning på de flesta problem.

Synergy har i sitt sortiment infört ett proteinpulver som i kombination med det energihöjande e9 har gett fina viktminskningsresultat. (Rekommenderas tre månaders program för bästa resultat.)

 Måndag 2 Februari drar jag igång en viktminskningsgrupp, så är du intresserad hör av dig!!!
Finns det många intresserade så kanske det blir delad grupp, och andra gruppen blir då onsdagkvällar.


*Varannan vecka träffas vi för vägning och mätning, med början 2.2.  (Då kollas också fett%, vatten%, inrefett%, muskelmassa, benmassa och man får också reda på kalorimängden man förbrukar i vila.) Träffarna avslutas med gemensam motion i någon form.
*Kost och motionsråd ingår i form av kompendie,med kaloritabell.
* Introducerar också en ny behandlingsform och ger 3 behandlingar med ultraljudsmassage på problemområden (celluliter eller fettdepåer) 30 minuters behandling (som slår sönder fettet) följd av 10 minuter på vibrationsplatta (motsvarar 1 timmes träning) för att få igång förbränningen. Behandlingen ska avslutas med 30 minuters rask promenad för att de lösgjorda fettpartiklarna ska transporteras bort ur kroppen genom lymfan. (normalpris blir framöver 45,-/behandling).
OBS ultraljudsbehandlingen passar inte för personer med metall-implantat i kroppen!

Gruppen innefattar så att säga 6 besök, med vägning och mätning + 3 behandlingar  med ultraljud och vibrationsplatta.  Priset är 150€ /3 månader (produkter tillkommer )
PLATS; Einarsgården, Nämpnäsvägen 157
Tidpunkt; från och med 2 februari, (sista träffen 27.4) uppföljning kan diskuteras.
Vänligen ta i såfall kontakt så berättar jag mera :)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar