måndag 7 maj 2012

Sol ute, sol i sinnet!!

Tänk vad ett par dagars sol kan göra underverk! Tomten är städad och växthuset är färdigt rustat för att ta emot årets tomatplantor. Växthuset dränkte vi med tallsåpa senaste höst, så vi får väl se om det tagit kål på alla spinnkvalster men detta till trots kommer gurkorna att hamna på friland i år, just pga den rikliga "spinnskörden" senaste sommar, och det kan ju vara trevligt med lite omväxling också.
Trädgårdslandet är ogräsfritt, färdigt gödslat och kalkat och väntar nu bara på värmen och fröna som ska sås. Örtagården är däremot ett framtida bekymmer, där står det fortfarande vatten... men vi har ju fortfarande vägen avstängd för tung trafik och får ju därför  inte ner någon jord ännu på ett tag. Men se det ljusnar! Både utomhus och i sinnet!
I helgen har vi också färdigställt terassgolvet som vi bökat på med nu i ett par år, och det kan nog bli riktigt bra till slut. Har man inte jobb så kan man alltid hitta på något nytt trevligt projekt... Och projekt och funderingar finns det gott om, vi får väl se vad som ännu ska bli till denna kommande sommar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar