söndag 2 december 2012

Första advent

...och sol hela dagen! Alltid en början. Senaste år hade vi ju inte en enda hel soldag i advent, och fick vi ihop 2-3 soldagar totalträknat under hela advent? det är tveksamt, men så blev ju sommaren därefter också. Året innan dess hade vi så många soldagar i advent, så det blev knappt så veckorna räckte till för all sol den sommaren, ja hujeda mig vilken sommar det var 2011.
Enligt gammalt så heter det ju att en soldag i advent motsvarar en solvecka till sommaren, och åtminstone så har det stämt ganska bra de senaste 2 åren.
Dagen idag har också bjudit på lite extremkyla, speciellt innan man vant sig vid kylan, och eftersom det nu var kallaste dagen hittills så passade vi ju förstås på att byta ytterdörren till Einarsgården! Men resultatet gör säkert att vi sparar många liter olja under kommande vinter. För skillnaden var markant, och resultatet blev en fröjd för ögat.
Förövrigt har dagen bestått av "tomteverkstad" och dagens tillverkning har tillägnats Duchkräm, så nu finns dusckrämen tillgänglig att avhämtas för de som lagt in beställning på denna. Andra produkter hittas också här.
Burr... vilken kyla, blev till att släppa in kissemissen, inte många minuter den kära katten stannar ute i kylan, men hon är så välkommen in i den varma stugan!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar