onsdag 23 november 2011

Malin Berghagen o sargade gubbar!

Senaste helg innan allt strulet började tillbringade jag en hel del tid "med" Malin Berghagen. Fredagskvällen var jag på föreläsning med henne. Den var mycket inspirerande tycker jag, samtidigt som hon ju trots allt är en "kändis" vilket ju också det är trevligt... Förvånansvärt att publiken inte innehöll flera män, hon har ju ett förflutet som modell!
 På lördagen hade vi ny "träff" då i gymnastiksalen där hon drog två timmars yoga! Jag kände mig ganska mör i kroppen efteråt, men det var sköönt! Efter ca en timmes träning slant jag med min vriststöds-prydda fot, och kände omedelbart sträckningen i vänster ljumske, inte bra, men jag klarade trots allt av att genomföra passet.
Senare på eftermiddagen stelnade ljumsken till och den smärtade ordentligt.
Men jag har ju min maskin! Och jag körde ordentligt på muskelsträckningen. Behandlingen gick på muskelavslappning, sträckningen, ATP till muskler med mera, och efteråt var smärtan putsväck, och jag har inte känt av den mer. Helt fantastiskt, men så var det också en färsk skada!
Igår kväll fick jag äntligen hem min sargade make, som efter avbokningen av resan helt plötsligt fått väldiga smärtor och säger sig ha varit vaken flera nätter pga av smärta? Han linkar nu omkring på kryckor, och får inte alls stöda på vristen före 2:a december... Tur för honom att han slipper flygplanstrapporna!
Vristen är ihoplappad med skruvar och järnskrot. Antalet visste han inte själv, men det torde vara en hel del. 
Han hamnade givetvis på lakanet igår kväll, och med maskinens hjälp behandlade jag benbrott, heamatom, och extra energi till ben o muskler. Någon behandling på smärta fick han inte. Men inatt har han sovit smärtfri!! Det blir intressant att se hur snabbt vi kan läka skadan?! Lite otur för gubben min, att det alltid blir han som ska agera provkanin då jag ger mig i kast med oprövade kort...
Kanske var det bara därför vi måste stanna hemma?

1 kommentar:

  1. Kan väl säga : Herrens vägar äro outgrundliga! Det liksom bara dök opp i hjärnan :)

    SvaraRadera