fredag 1 januari 2016

2015- ett händelserikt år

Oki doki det var det- så där i all hast är ännu ett år tillända!
Vid första återblicken så var det väl ett helt vanligt år, eller? Visst blev vi utan vinter? Skönt tycker många, men jag tycker ju om vintern... Ok dax att manifestera lite vinter i tillvaron nu då !? :)

Vad hände i januari värt att minnas? Jo kunderna hittade tillbaka till min mottagning efter juluppehållet, och det är alltid lika trevligt när gamla och nya kunder dyker upp! Dessutom blev det en runda ner till storstaden för årets Kick-off, och jo det blev en ganska kraftig spark i baken!
Och jag bestämde där och då; att kan andra så kan nog säkert jag också? Så jag bestämde att jag skulle toppa listan -Race for Rome.

Och där i Helsingfors i januari gick startskotten för en ny gren i mitt livsträd!

I februari började också maken planera och fundera på en liten annan inriktning i tillvaron, och som den fiskarhustru jag är så hängde jag snabbt på och såg möjligheterna . Och helt plötsligt hade vi huset fyllt med nät!


Det blev plötsligt fart på "gubben" och renoveringen av uthuset gick i rasande takt.
I februari fick jag också en liten annorlunda inbjudan till evenemang, och eftersom det var något som väckt min nyfikenhet så var det dags att ta reda på vad det egentligen var för något. Och detta evenemang resulterade i att jag i Mars genomgick min auratransformation.

April blev sen händelsernas månad. Vi hann nästan få allt i ordning innan Gårdbutiken invigdes och vi började också planera för en ny webbshop, innan vi for iväg på en skön semester. Vi tillbringade nästan 2 veckor på paradisön Formentera, och dessutom nosade vi lite på Ibiza, men dit får vi återkomma en annan gång.


Sommaren kom och gick också den :) Jag bestämde redan i ett tidigt skede att denna sommar skulle bestå av väldigt få måsten. Och så fick det bli. Vädret var knappast det bästa och med facit på hand så hade vi bokstavligen samma väder på midsommaraftonen som på julafton. dvs sol och några plusgrader.

Denna sommar har jag arbetat mindre och levt mera! Det har också varit den sommar då krafterna kommit tillbaka och livet känns gott att leva!


I augusti lanserade vi vårt nya varumärke Tritonnets och webbshoppen www.tritonnets.fi  togs i bruk.

September då? Ja då bar det iväg till Rom, på den årliga synergykonferansen. Den första för min del men absolut inte den sista. Och presis som jag bestämde i januari så var jag med bland de 25 första på listan och därmed fick jag hela resan betald :)


Oktober har sen gått i väntans tider...  väntan på att ett litet under skulle ske. Men det skulle dröja ända till november innan hon kom. Och jag fick välkomna mitt första helt ljuvliga barnbarn :) Lycka!I november skördade vi sen också frukterna av den ingivelse jag och dottern fick i augusti, då vi bokade in några dagars upplevelse i New York. Ones in a lifetime? Nej, jag tror nästan inte det, jag har en känsla av att det kommer att upprepas.


December då? Ja då fick jag den stora insikten om vad som hänt... Jag tror att jag blivit 30 år yngre?! Åtminstone är det så jag känner mig :) Så jag kommer aldrig mer att skylla på åldern om och när krämpor uppenbarar sig. Nej det finns alltid en orsak om hälsan sviktar.
 Personligen är jag innerligt tacksam för att en viss dam förde in Synergy i mitt liv, och speciellt proargi9, för det har gett mig ungdomen åter :)
Och så har vi ju haft jul som alla år i december och jag har fortfarande förmånen att ha de flesta av de mest älskade runt omkring mig. Så jag känner mig ganska priviligerad.
Nyår har vi också haft och därmed är 2015 ett avslutat  kapitel och vi har börjat på ett nytt oskrivet blad! Och jag vet presis vad jag ska börja fylla sidorna med! Senaste år har jag låtit en del inte helt positiva upplevelser gnaga i sinnet, men eftersom bladet svängts så är det nu ett minne blott och kommande år ska jag enbart njuta av min återvunna känsla av liv och ungdom :)  Jag ska fylla mitt liv med positiva tankar, glädje, lycka och också några  upplevelser och nya bekantskaper - kort och gott rikedom!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar