måndag 14 oktober 2013

Behandlingsdebut...


...för Bruno! På förmiddagen fick Bruno sin första bio-resonansbehandling för hosta.
Han har hostat tidigare medan vi var på semester, men det gick över.

  

På söndagmorgonen vaknade vi dock av ett ynkligt jamande som knappt gick att tyda som sådant utan mera som ett kraxande pip... han fortsatte dock med en kruppaktig hosta, och blev därmed lagd i behandling. Något bekymrad till att börja med... 
På kvällen upprepades behandlingen, och då låg den lilla älsklingen helt avslappnad och njöt av behandlingen. 
Om han slutat hosta och kraxa vågar jag ännu inte svara på, men åtminstone inget jag hört under dagen, däremot spinner han helt som vanligt. Vi får väl se när morgonen gryr och lustarna för lite utomhusvistelse faller på.

 Efter bio-resonansen låg Bruno kvar och tog igen sig, medan vi fortsatte med lite avmaskning på lillebror Felix. Han har tidigare fått behandling både för ögoninflammation och avmaskning.
Men nu ligger han helt utslagen... så där antar jag att det finns en hel del småkryp som snyltar på den mat han äter! Inte så förvånande faktiskt, för han håller på att äta oss ur huset! :) Trots eller kanske pga alla möss han äter. Så är det att ha stadsfrassen hemma på besök... men han är en kär och välkommen gäst!


Jodå, Brunos hosta och heshet var mycket bättre nu på morgonen, men det blev ännu en behandlinsrunda innan grabbarna stack iväg ut på dagens första musjakt!


Vår 14 år gamla katt Maja somnade in i våras, hon orkade inte mera. Veterinärens blodprov visade på helt förstörda njurar men hon kämpade envist på nöjd och glad in i det sista tills njursvikten gav ett akut lungödem. Med hjälp av bio-resonansen som gjorde henne lugn och en sömtablett somnade hon i min famn,  medan mattes hand  kärleksfullt smekte hennes lilla kropp.  In Memorian (Mattes sorgebearbetningsfilm )
Ack de kära, kära "krypen" vad vore väl världen utan djur!?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar