torsdag 19 juli 2012

Nya friska tag!

Semestern är slut för denna gången, och det är bara att återgå till det alltid lika stimulerande arbetet. Semestervädret har väl varit lite si så där, eller man kan väl också säga att det har varit ganska mycket väder?! Lite storm, lite åska, ganska mycket regn men trots allt väldigt lite jämfört med vad andra fått... En hel del sol har det ju också varit och temperaturen har för mig varit helt lagom!
En stor del av min semester har jag tillbringat här:
Precis som planerat. Vad spelar lite regn för roll? Huvudsaken man har tak över huvudet. En filt har också funnits till hands, för de mera kylslagna stunderna. Två deckare har tröskats igenom och lite örtmedicin, men bara för att döva det smått dåliga samvetet. Nej, inte har jag dåligt samvete för att jag njuter av de lediga dagar jag gjort mig förtjänt av, det har nog mer handlat om några stunder av plötsligt behov av att veta... De lata stunderna har varvats med korta promenader med den fyrfotade vännen, och också trädgårdslandet har grävts fram ur ogräset! En hel dag har jag också spenderat på shopping med döttrarna i storstan. Så riktigt mycket fiske blev det inte för min del, men visst har man hunnit ro upp en och annan sikkrok.

 Vi har också hunnit med att vara kulturella genom att tillbringa en kväll i den vida vackra västern värld. Vi har varit på båtutflykt och vandrat på grytskär, och ätit god söndagsbuffe' på Sea Side i Fagerö. 
Tyvärr gav båtutflykten också en kuslig bekantskap med de objudna gästerna på vänster sida, och vi får ju bara hoppas att detta inte var ett rekognoseringsbesök inför kommande boplats.
Semesterns sista dag bjöd på en annorlunda utflykt till Jakobstad. Där fick vi en oförglömlig stund och en ny bekantskap i form av en härlig kvinna, med ett ljuvligt skratt och glimten i ögat.
 En underbar semester är över, och ide'hörnan bubblar över av nya projekt och utmaningar som bara väntar på att bli genomförda!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar