tisdag 19 juni 2012

Undergörande naturmedicinTänk att det finns en produkt som skyddar levern och njurarna, och sänker värden som ALAT, URAT och kreatinin. Observera att det är en medicin som påverkar alla dessa, dvs du behöver bara ett recept, inte tre!
Lägg till att denna medicin påverkar "mikrocirkulationen" och hjälper mot åderbråck, och hemorojder, och dessutom minskar vätskeödem. Efter en del omvandlingar i kroppen fås i slutändan också en en positiv påverkan på bindväv, brosk och senor.

Denna nyrevolutionerande produkt hjälper också mot allergi och blödningar pga kärlsvaghet som tex näsblod. Den hjälper vid inflammatoriska magbesvär och diarre' samt menstruationssmärtor.
Och den hjälper för ljuskänsliga ögon och ögonskador pga diabetes och högt blodtryck eftersom den förbättrar retinamikrocirkulationen.

Visst är det bra att vetenskapen lyckats få fram en så otroligt bra produkt?! Man kan ju anta att denna produkt kommer att kosta massor?

Tja det kostar ju en del att köra hit alla dessa utländska plockare, de ska ha sin lön. Det kostar ju också en del att framställa produkten, så visst den kostar en del, men inte mer än andra hälsokostprodukter dvs den har ett överkomligt pris.

Och för den som vill få den gratis är det också helt möjligt!Vår moder jord har i år bestämt att göra denna produkt tillgänglig för oss alla. Den har blommat rikligen, och frostskador klarade vi oss utan, så denna sommar borde vi få en riktigt riklig blåbärsskörd!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar