fredag 21 januari 2011

Allt hänger ihop!

Morgonstund har inte bara guld i mund, utan ibland känns det också lite silvrigt
Tänk på det nyfödda barnet, allt det förunderliga... öronmusslans ringlingar, alla de små fingrarna och tårna!
Hur förunderligt, allt är färdigt, allt ser ut som på den vuxna människan, men i miniformat. Kan det vara en slump? Är det en slump att vi föds färdigtutvecklade för att möta livet?

De flesta är friska från födseln och lever friska långt upp i åldrarna, medan andra kan få problem redan i unga år. Oftast är det också så att den som haft en "sjuklig" barndom också är "svaga" resten av livet. Varför?
Min, och många andras, teori är ju att energin av någon anledning blockeras och att det sedan orsakar symtom av olika slag. Energimeridianerna löper ju längs genom hela kroppen. En blockering i foten eller underbenet ger kanske inte bara besvär i underbenet utan kan ge besvär i stort sätt varsomhelst i kroppen, beroende på vilken energimeridian som blockeras.
Detta är för mig en helt naturlig sak, och jag upphör aldrig att förvånas över den nonchalans som vissa läkare fortfarande kan visa sina klienter. Många trycks ner och dumförklaras för att de anar sambandet i kroppen. Läkarkåren tror tydligen fortfarande att alla organ har slängts in slumpmässigt i kroppen, och existerar helt på egna grunder, oberoende av varandra? Detta upplever jag som okunskap om livets existens.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar