lördag 14 februari 2015

Händelserika dagar

Jag har i dagarna flera avbokat de flesta av mina kunder, eftersom tanken med min verksamhet är att folk ska börja känna sig friska och må bra. Och därför vill man ju inte gärna tilldela dem en riktig "karaförkylning" direkt vid ankomst ;).
Däremot finns det en hel del andra saker man kan göra dagar som dessa. Jag har levererat lite produkter och besökt en del instanser av olika slag och ordnat med pappersarbete, bland annat undertecknat årets första deklaration. Det finns ju faktiskt en del pappersarbete som känns ganska trevligt, och det är det pappersarbete som andra utför åt en ;).

De senaste dagarna har jag också tjänstgjort som kontrollant av arbetet i lillstugan som helt plötsligt fick en raket-nystart, av förekommen anledning. Tyvärr hann vi inte få det klart eftersom när saker och ting börjar hända, ja se då går det snabbt undan.... Och här ligger de nu! Nu blev då inte vårt "renoveringsobjekt lillstuga", vad det var tänkt att den skulle bli. Å andra sidan har jag ju alltid svarat att jag egentligen inte vet vad som kommer att komma där, utan det får tiden utvisa.
Och nu är det då klart så här långt. Det kommer att bli butik, förråd och lite "hantverk" i vår lillstuga!

Tyvärr har jag nu huset fyllt med nät, och jag beklagar den olägenhet detta kommer att medföra en tid framöver tills alla hyllor kommit på plats.
Idag blev dock affären klar, och jag har nu övertagit försäljningen och importen av Polar Net!
Så framöver finns Polar Net i Nämpnäs och inte i Petalax.


Visst, Linda har lovat att också i framtiden sälja "mina" nät i sin affär Linda Boutique i Petalax, men det blir kanske främst färdiga nät. Mera info hittas här på PolarNets

Helgens största händelse blev dock denna fina bukett. Tack vännen! Och med denna bukett önskar jag er alla en riktigt skön och kärleksfull fortsättning på vändagen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar