fredag 11 mars 2011

Tvätta naturligt

Vad kan väl vara bättre än att använda naturens egna tvättmedel?
Såp-nötter eller tvätt-nötter som de också kallas är ju egentligen ingen nöt, utan en böna, så den kan riktigt bra användas också av nötallergiker. De är enkla att använda, man sätter bara ca4-5 skal i en tvättpåse eller strumpa som knyts om. Påsen placeras med tvätten i maskin. Inget sköljmedel behövs heller. Tvätten doftar ren efter tvätt, absolut ren! Utan en massa parfymer.
Vill du prova? titta in hit SHOPPEN

För vittvätt kan det kanske vara bra att använd ekologiskt blekmedel? eftersom tvättnötter inte bleker tvätten.

Ympäristöystävällinen ja luonnonmukainen pesuaine !
Pesupähkinät pesevät ilman kemiallisia lisäaineita. Kun peset pesupähkinöillä niin sinun ei tarvitse käyttää huuhteluainetta koska pesupähkinät jättävät pyykin pehmeäksi ja raikkaaksi.
Pesupähkinöiden vaahto ei vahingoita herkääkään ihoa eikä tekstiilejä. Näinollen se sopii hyvin allergikoille , vauvoille ja henkilöille joilla on erittäin herkkä iho. On myös taloudellista käyttää pesupähkinöitä.
400 g pesupähkinöitä riittää 2-3 pesukertaan viikossa noin puolen vuoden ajan.

Käyttö
Laita 4-6 puolikasta kuorta pesupussiin tai sukkaan ja laita se pesukoneeseen pyykin kanssa. Kuoret voidaan käyttää uudestaan n. 3 kertaa mutta niiden tulee kuivahtaa välillä. Niin kauan kun ne pysyvät kovina niissä on vaahtoa jäljellä. Haluttaessa erittäin valkoista lopputulosta voidaan käyttää myös ekologista valkaisuainetta.
KAUPPAAN

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar