onsdag 28 september 2011

Bio-Resonansen min framtid?

Nu har jag hem min nya Bio-resonans "apparat"-underbart!

Varje ledig stund tillbringar jag nu med att testa både mig själv, och alla i min omgivning! Till och med hunden har fått sig en genomkörare! Jag köpte en "undersökningsduk" speciellt för hunden också, eftersom jag ansåg att maskinen därmed  skulle genomgå det ultimata testet för om den fungerar eller ej!?

Nå då undrar ni ju förstås hur resultatet blev? Lite smått orolig var han allt, jycken,  till att börja med. Han ställde sig ganska tveksam till duken som fästes över ryggen och därefter kopplades till maskinen, och han såg fundersamt på mig och den svängande trollstaven i min hand. Därefter la han sig till ro vid mina fötter och tog andäktigt emot min behandling! Yes! Den fungerade! Djur är ju allmänt mera öppna och mottagliga, och i och med att han lugnt accepterade min behandling fick han mig övertygad. Detta är något bra!

 Vad är då Bio-Resonans?

Paul Smith beskriver den som ett helhets- och systemkoncept som diagnostiserar, balanserar och eliminerar både inre och yttre faktorer som påverkar hälsan.
 

Vilka är då dessa yttre och inre faktorer som kan påverka oss negativt? Här är några exempel som visar sig i form av blockeringar av frekvenser i kroppen:
- Elektrosmog
- Geologisk stress från vattenådror, bergsprickor och annan form av jordstrålning
- Syra/ Basbalansen
- Bakterier, virus, parasiter och svampangrepp
- Födoämnen, pollen och djurallergier
- Störningar i organ och olika kroppsdelar


Vad kan man då göra åt detta?

Blockerade frekvenser diagnostiseras och balanseras i plus- eller minuspolaritet.
Nu håller jag ju fortfarande på och läser in mig på det tekniska, och för mig är det inte alltid så viktigt att veta hur saker och ting fungerar, huvudsaken är att det fungerar! På infolänken hittar dock den intresserade mer information.  INFO
Dock är syftet med bio-resonansen, att man med hjälp av rayotensorn söker upp vilka elektriska frekvenser som är störda i kroppen, och återger den normala frekvensen. På så vis kan sjukdomsalstrare elimineras och påvisas brister och obalanser av kroppens vitalämnen, kan dessa tillföras i rätt mängd. Varför äta vitaminer och mineraler som våra kroppar inte behöver?!

onsdag 7 september 2011

Äntligen Höststorm!

Jag hade nästan börjat tvivla på att den skulle infinna sig, den undergörande hösten! Och fortfarande saknar jag den höga klara luften som man brukar kunna känna redan i augusti. Denna sommar har jag för en gångs skull fått medhåll, och fått erfara att jag inte varit ensam om att längta efter hösten! Det känns ju skönt att veta att man trots allt inte är helt udda!
Kanske ska det så småningom sluta rinna svett kontinuerligt längs ryggen? Jag avskyr att alltid vara svettig! Undantag kan ju göras för ett svettigt gympa-pass eller ett härligt bastu-bad. Förövrigt föredrar jag att slippa svettas!
Självklart kan också jag hålla med om att sommaren också har sina ljuvliga höjdpunkter. Härliga ljumma kvällar vill man ju inte gärna avstå ifrån, och i sommar har de varit många. Tyvärr har de stekheta dagarna nästan tagit knäcken på en, arbetet ska utföras också?!
Men nu kära vänner kan man börja njuta av arbetslivet igen! Och livet återgår till det normala! Slut med stressen och jagandet!
Vem bryr sig om att blommorna vissnar, eller gräset torkar? Det är ju precis som det ska vara.
Stormen viner runt knutarna och regnet stänker mot fönstret! Underbart!

Nu får jag äntligen gå i ide!