torsdag 7 oktober 2010

Den välgörande hösten

Semestern är slut! Jag har redan arbetat för fullt i mer än en vecka, och det känns fantastiskt roligt! Vår vandring blev väl inte riktigt som jag tänkte mig den från början, men den var givande! Jag vet inte när jag senast känt mig så avslappnad!? Livsenergin har återvänt och livet känns underbart härligt! Trots att det blev en vandring med mycket motgång, så fick den mig ändå att hitta mig själv i oredan. Och jag har kommit till klarhet på flera punkter...

Mera om vandringen kommer snart i ord och bild, men det tar lite tid att färdigställa.


Webb-shoppen har också tagit form  under den sista semesterveckan och den är snart färdig att läggas ut på nätet. Dessutom har lite nya produkter färdigställts och håller som bäst på att genomgå "duglighetskontroll". Fönstertvätten har också avklarats... ja tänk så mycket man kan hinna med helt plötsligt! Men, men med denna höststorm lär de väl återgå till sitt ursprungliga skick ganska snabbt.

 Höstrusket har alltid haft en välgörande effekt på mig, kanske beror det på att man äntligen kan strunta i allt det jordiska utomhus, och mer kan koncentrera sig på allt det ogjorda inomhus.
Medan många blir deprimerade på hösten, och vill gå i ide, så har jag min mest produktiva tid efter att höstmörkret inträtt.
På kliniken har jag min brådaste tid från oktober till januari, och hemma smyger sig den kreativa lusten på. Ibland är det garnet och stickorna som plockas fram och ibland kommer silversmides-attiraljerna på bordet.
I år har jag äntligen tagit mig i kragen med motionen, ett måste efter vandringserfarenheten, och nu går jag på zumba 2 ggr/vecka. Roligt så det förslår! Man känner sig väderkvickt till kropp och själ efter en timmes zumba. Zumba är alltså något som jag varmt rekommenderar åt alla som tycker om att dansa!

Höststormen fortsätter att rasa utanför fönstren medan mörkret faller, och jag vet att brasan sprakar välkomnande i öppna spisen när jag kommer hem. Troligen väntar också en varm bastu på min hemkomst? Vad mer kan man begära?!

.