söndag 3 december 2017

Gudinnan Meskhenet - Lucka 3

https://sv.wikipedia.org/wiki/Meshkent
"Nyckelord: Ödet, det som nyligen har fötts

Meskhenets välsignelse: Må du förstå var det personliga ansvaret börjar och slutar

Är du skaparen av ditt eget öde? Känner du att du i varje ögonblick och i varje stund vet att alla upplevelser, alla situationer och alla möten är en effekt av de val du gjort och gör?
Eller kan du känna att din livsväg redan är klar och utstakad av dig - eller kanske åt dig?
Människans liv och öde har alltid fascinerat oss. Såväl det individuella ödet och det kollektiva ödet är en aspekt som är följesslagare för varje människa. För att kunna bli fria från alla känslor av offerskap och nedstämdhet är det viktigt för oss att upptäcka vad vi kan styra över och vad vi inte kan styra över.

http://www.kemet.sk/clanok/ocko-meskhenet-hathor-a-zensky-reprodukcny-system
 Vi kan be Meskhenet hjälpa oss att bringa klarhet i frågan om ödet. För endast genom att bringa klarhet i den kommer människan att förstå var det individuella ansvaret börjar och slutar. Låt Meskhenet berätta för dig om den enskilda människans ansvar för det hon upplever, så att vi aldrig mer behöver kontrollera framtiden och så att vi aldrig mer behöver sätta vår tillit till det som inte är värt att sätta någon tillit till.
Låt också Meskhenet berätta för deg om det kollektiva sinnets öde och om det övergripande manus som vi alla är en dela av. Ovavsett vad det är som upprör dig och ger dig sömnlösa nätter kan du bli fri från det genom att förstå var ditt eget ansvar börjar och slutar.
Det är förvirring kring denna fråga som skapar en önskan om att kontrollera sitt öde."

Texten hämtad från Isis hemlighet - Egyptisk visdom och Magi (Niclas Thörn & Ulf Andersson 2006)

Archaeologists uncover 3700-year-old 'magical' birth brick in Egypt
http://www.thekeep.org/~kunoichi/kunoichi/themestream/meskhenet.html#.WiGXMDdx3IUtar

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar