söndag 7 september 2014

Ett annorlunda veckoslut

har nu resulterat i ett tomt tungt huvud.

Tomt? Undrar hur jag kom på ideén att använda ett sådant ord? Tungt ja, men absolut inte tomt!

Helt lagom till veckoslutet började näsan bränna, igen, och jag kan ju inte direkt påstå att det känns tomt i huvudet nu, tvärtom. Men jag är tydligen nu inne i en period med sämre vibrationer? eller också handlar det helt enkelt om semesterbrist?
Handlar det om det andra alternativet ska det dock lösa sig, bara fyra arbetsdagar kvar nu så infinner sig den efterlängtade semestern.

Med på ett hörn fanns också denna min vän
Veckoslutet då? Jo det har tillbringats norr om Vasa, med en mängd trevliga damer i varierande ålder.
Alla underbara intressanta kvinnor med ett gemensamt intresse, dvs djur och hur man lär sig att kommunicera med dem.

Onekligen känns det lite ovant, detta med djurkommunikation, men samtidigt ger det en fantastisk känsla när man får feedback och bekräftelse på att budskapet man får faktiskt stämmer!

Är inte livet för härligt, hela tiden öppnar sig nya dörrar med nya möjligheter till utveckling och vi får bara följa med flödet framåt. Allt uppenbarar sig ur det fördolda, när tiden är mogen, bara man följer med i flödet.

Ja hur fantastiskt är inte detta som kallas livet?! Och vad döljer sig kan hända i alla vinklar och vrår på den dolda stig som kallas framtiden? Den som lever får se... Just nu, dagen i dag och som nu övergår till natt, är det bara att ta näsduken och krypa till kojs, för att i morgon vakna till en ny spännande dag, med nya möjligheter!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar