söndag 7 juni 2015

Bioresonans- Sommarerbjudande!

Bioresonansen känner i ett tidigt skede av obalanser och störningar i energiflödet, och man kan på ett mycket enkelt sätt ta reda på vad som är fel i kroppen.

Den som har läst lite fysik och kemi vet också att allt är uppbyggt av kolatomer, och materien är i slutskedet bara ett resultat av tätheten och sammansättningen av dessa kolatomer. Rätta mig någon om jag har fel?
Om man sen bryter ner en kolatom så hittar vi i slutändan bara positiva och negativt laddade joner. Dvs i slutända är vi till 100% uppbyggda av enbart energi! Då blir det kanske lättare att förstå vad bioresonansen handlar om och varför den fungerar?

Efter lång tids forskning (30 års för Rayonex) så har man man kommit fram till att allt vibrerar på en egen frekvens, och därav kommer resonansen. Om det finns obalanser och blockeringar i de naturliga frekvenserna så kan man med hjälp av bioresonansen dels lokalisera störningarna, men också avhjälpa problemet med att tillföra friska frekvenser! Ganska enkelt egentligen!?Jag arbetar ju också med bioresonans på djur, och det är helt fantastiskt att se djurens reaktion på bioresonansen. De är så enkla att ha att göra med :) Genast man påbörjar behandlingen kan man avläsa reaktionen i djuret. De känner genast att något händer i kroppen. De känner bara efter en kort stund... de stannar liksom upp... sen hör man bara den djupa sucken av välbehag innan de lägger sig till ro och tar del av det välbehagliga flödet som sker i deras kroppar. Enkelt! De svarar dessutom väldigt snabbt på behandlingen.

Människor är mer skeptiska, de är mer ifrågasättande och analyserande, men de flesta reagerar ändå snabbt och känner av behandlingen.
Tyvärr är de största ifrågasättarna av bioresonansen våra läkare! Och det är bara att beklaga att de inte ser till helheten utan istället tar det som ett hot som ska svartmålas och nedvärderas. Det är beklagligt att de inte vill ta till sig den möjlighet och den hjälp det kunde ge patienten. Och mycket förvånande är det eftersom bioresonansen redan har använts som komplement till vården i flera år av läkare och veterinärer i Tyskland?

Med bioresonans får man snabbt och enkelt, utan smärtsamma blodprov och undersökningar fram hur det ligger till i kroppen. Man ser obalanser i vitaminer, mineraler och näring. Om det finns mikroorganismer  så som bakterier, virus, parasiter eller svamp (candida, mögel). Avvikelser i blodceller, syra-basbalansen, organstatus, matsmältning, hormonstatus, ja i stort sätt det mesta.
Visst jag förstår att det kan låta för enkelt...
Men bioresonansen hjälper oss att klargöra den stora frågan, vad som ligger bakom diagnosen???
Sjukvården har blivit alldeles för diagnosinriktad. Också för patienten har det blivit väldigt viktigt att få en diagnos!? Sen då när de väl har satt sin diagnos - Parkinsson-MS-ALS-SLE-Reuma-Morbus chron -ulcerös colit - Cancer... Blir man bättre då? Nej då har man ju fått sin diagnos och alla symtom som sen uppstår hänvisas till diagnosen.

För min del är det viktiga att ta reda på orsaken till diagnosen. Varför får man hjärtproblem? MS? Ulcerös Colit? osv. Vad är det som ligger bakom? Varför uppstod sjukdomen?
Sjukdomsorsakerna hittas vanligtvis i näringsbrist! 80% av våra sjukdomar ska kunna härledas till brist på aminosyror! Aminosyrorna är kroppens minsta byggstenar och levern ska själv kunna bryta ner proteinerna och bilda aminosyror, (om den är frisk och obelastad). Vitaminer och mineraler ska upptas i våra tarmar (Hur många har en välfungerande matsmältning?) Mikroorganismer har också de en stor del i orsaken till att vi blir sjuka. Också det att varken bakterier, virus eller svamp trivs i en basisk kropp,( ej heller cancerceller) är något som är väldigt viktigt för hälsan, men hur många tänker på det? Coca Cola smakar ju så gott.... ;)

Med hjälp av bioresonansen får man faktiskt snabbt en riktlinje för var man ska, och var man kan börja för att stödja kroppen till självläkning. Bioresonansen i sig är kanske inte någon snabbfix. Nej långt ifrån. Har vi levt ett långt liv och under en längre tid belastat kroppen med stress och felaktigt leverne, så är det ju inget som fixas på en timme eller två? Men för den som vill bli frisk så visar den snabbt riktlinjerna! Och visst strävar vi väl alla inom vården (alternativ/komplementär eller skolmedicin) till att alla ska bli friska? eller åtminstone återfå sin optimala hälsa!

Därför har jag nu beslutat att ge ett sommarerbjudande! :)  (Gäller juni och juli)

*20% rabatt på den första analysen! 
*Och till den som önskar - dessutom 11ggr behandling till priset av 350€ (normalt 605€) utifrån analysen. 

Och som tillägg på frågan jag just fick- Ja, jag tar bankort och kreditkort :)

Bokning kan göras via nätet HÄR kanske ses vi? Om inte, så ska ni ha en riktigt skön sommar!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar