måndag 5 november 2012

Projekt djurklinik på Einarsgården

Dränering på gång
Det går sakta men säkert framåt, ett första delmål är avklarat, dvs dräneringen! Så här bedrövlig såg tomten ut förra helgen. Nu har snön smält bort och dikena har fyllts igen, skönt att ha det överstökat. Någon vackert grön gräsmatta kommer vi inte att få direkt i vår, men den kommer den kommer.
I dag har också den första fyrbenta klienten besökt gården, den tillfälliga kliniken är av modell mindre, men så länge besökarna är ganska små ryms vi bra.


Dagens djur mottagning

Nu efter att en del av projekten färdigställts börjar det bli dags att påbörja nästa etapp; 
Och här är nu de uppslagna dörrarna som bara väntar på att arbetet ska påbörjas i den nya kliniken. Entre'n tycker jag redan nu ser ganska trevlig ut? och in till höger blir den egentliga mottagningen medan "stallet" kommer till vänster, men där ska ett fönster bytas ut mot en ny större dörr. Stallet jo, det blir sen ännu ett senare projekt...Det ser kanske lite luggslitet ut i dagsläget? med alla överloppsmöbler som slängts in under tak, men vänta bara det kommer att bli så bra!! Brasan ska knastra hemtrevligt ännu en gång i den gamla vedspisen som den gjort sen början på 50-talet, nu har muren spruckit, och det blir det första som ska rustas upp i detta kommande projekt.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar