måndag 19 mars 2012

Nytt liv ska gro


Vi har haft en makalös vacker helg! Och samtidigt som man passat på att njuta av det underbara vårvädret så har också de första fröna lagts i jorden. Det ska ännu en gång spira lite tomater, örter och allehanda, som ska fylla våra magar under sommarmånaderna och långt in på hösten. Kanske hittar en del också ner i frysen för vintern . Örterna ska förstås torkas och användas till oljeutdrag till mina salvor. Längre fram i vår återstår lite jordbrukande, ännu en gång. Örtagården ska flyttas tillbaka till sin ursprungliga plats nu när vattenledningen äntligen är färdigt grävd. Hela trädgården ska så småningom också inramas med lite syren, bärbuskar och kanske några fruktträd. Ibland undrar man om det någonsin kommer att bli klart?! men det är ju också det som är lite av tjusningen med det hela!
Ännu återstår någon månad innan några större projekt kan påbörjas, och tills dess gäller det att njuta av den underbara våren!

1 kommentar:

  1. Tyvärr ,nu i början på april, kom ett bakslag för våren! Snön vräkte ner och mera julstämning än påskstämning! Men allt har sin tid och i kalendern är vi ju inte långt hunna ännu.... Det är bara vi som så gärna vill att det ska bli riktig vår!

    SvaraRadera