onsdag 25 maj 2016

Utökar verksamheten


med mera detoxmöjligheter :)


Jag har i dagarna införskaffat Joniserande detox-fotbad. Det är något jag gått och grunnat på en tid, men så helt plötsligt en kväll blev det verklighet. Så nu detoxar vi så det står härliga till, allt för att få erfarenhet och kläm på hur maskineriet fungerar. Och sen får jag bara skicka bilderna till expertkollegan för diagnostisering, Tack för underbara kollegor!


 Om möjligt så tyckte jag det såg ännu gräsligare ut idag, med rikligt med candida som kommer bort på den första bilden, och den orange färgen lär ska komma från lederna, och det bruna som kommer till sist kommer från levern, klumparna som ligger i den gröna hinken efter att jag sköljt ur katalysatorn så är tung metaller! Fy attan förra gången kom också mycket tungmetaller, och idag var det ännu mera... men som jag sa bort med skiten!


Efter första behandlingen så hade jag lite huvudvärk dagen efter, jag svettades rejält och och hade en gräslig metallsmak i munnen! Dessutom tyckte jag hela tiden att jag luktade metall.

Idag började jag känna av mitt arthrosknä igen, ett knä som hållit sig helt lugnt i många år, så jag antar att något håller på att hända där inne, och jag har också fått lite känningar av svampinfektion... Så visst något händer i min själs boning.

Under kvällens behandling blev ja illamående och antydan till hjärndimma, men det gick snabbt över efter behandlingen och jag drack också rikligt med phytolife medan jag satt i fotbadet.

 Igår kväll berättade kollegan att det antagligen är phytolifen som hjälpt till mycket i hennes fall för att kroppen ska börja frigöra sig från tungmetallerna. Och phytolife är också min favoritdryck :)



När vi avverkat denna inkörningsperiod och vet hur allt fungera, och eventuella störningsmoment eliminerats, så kommer jag att erbjuda detoxen till ett makalöst introduktionspris!

Rekommendationen  för bästa resultat är en serie med 14 behandlingar, varannan dag. Efter ett uppehåll på 3 veckor kan man göra om serien.

Rekommenderas inte för 

-gravida och ammande
-de som genomgått organtransplantationer
-personer med pacemaker
-epileptiker
-hjärtsjuka med mycket medicinering 
-personer med lågt blodsocker bör äta innan behandling
-och ingen behandling till barn under 8 år

Återkommer efter denna 14 gångers behandling med bildbevis, ingen aning om vad det kommer att visa....