tisdag 29 maj 2012

"Husköpartankar"




Jag har i flera år kastat lystna blickar på ett litet hus, som enligt mig skulle vara helt perfekt för min lilla verksamhet. Nu är plötsligt det lilla huset till salu, och jag tror nog att jag blir tvungen att lägga in ett bud. Sedan är det ödet som får avgöra om det ska bli mitt, men ja det lockar mig liksom till sig...
Och där finns möjligheter, så vi får väl se hur det blir.
Inte för att jag på  något sätt vantrivs där jag är, men det är för litet, och jag har länge känt att jag har vuxit ur det. Det behövs helt enkelt mera utrymme.

Är det inte märkligt att man aldrig blir färdig, aldrig kommer till den känslan att hit men inte längre...
Jag brukar förundras över de människor som skaffar utbildning, jobb, hus och familj. Sedan är de helt nöjda och lever lyckliga i alla sina dagar! Varför har det aldrig drabbat mig?
Jag har alltid den känslan att livet har mera att ge, att det finns så mycket outforskat och så mycket mera att hämta. Varför stanna nu, det kan ju finnas något spännande runt nästa husknut!?

Vad kan väl bättre beskriva känslan än Dan Anderssons visa Omkring tiggarn från Luossa!?
.

måndag 21 maj 2012

Gate Closed



Första kursveckoslutet tillända. Och allt går nu igen sin gilla gång. Tungt och lite besvärligt för tillfället, men det är ju på övergående, åtminstone så småningom vill jag väl tro?

I slutet på veckan drabbades jag av den värsta förkylning jag haft som jag kan minnas. "Alla rör är fulla". Hostar och frustar, och det packar lite här och där, och däremellan får det för sig att rinna också. Kort sagt nu är det tungt! "Men använder du inte din maskin är det kanske någon som undrar?" Jo,  ikväll bara jag kommer hem ska den minsann användas! Problemet är bara att jag varit bortrest över helgen, och maskinen har varit på behandling på annat håll.

Kursen däremot var mycket intressant! Jag har nog fått lära mig en hel del nytt, bla. börjar jag nu få kläm på hela fysiologin bakom leverns avgiftningssystem, och hur man ska få igång en trött lever. McMullen besitter nog kunskap minsann! Jag väntar redan på nästa kursveckoslut, och rusar tiden som den brukar så är det väl dags igen efter "några dagar".

Idag blev man också en erfarenhet rikare. Det känns onekligen lite besvärligt att komma till flyget och det står Gate closed, kanske bör man försöka slippa den upplevelsen i framtiden? Nå huvudsaken man kom med på planet hem!

lördag 12 maj 2012

Seminarium i Frekvensmedicinens värld

Det är ju alltid trevligt med lite avbrott i vardagen, även om det går inom ramarna för "inkomstens förvärvande",  och om det dessutom är intressant och inspirerande, så kan det inte bli mycket bättre. Eller hur?
Synd bara att vi tvingades bryta för matpaus... Jo det var en mycket givande dag! Kanske var det speciellt för mig som är nybörjare i frekvensmedicinens värld? men nog hade jag gärna suttit på rumpan en dag till för att bara få lyssna och suga i mig allt nytt.

Rayonex firar i år 30 års jubileum, vilket betyder att de forskat och utvecklat sina produkter under 30 års tid. Glädjande för Rayonex så har de nu fått dokument på att Rayocomp PS10 och Rayocomp PS 1000 Polar är klassade som 2A produkter. Dv s kort...det är vetenskapligt dokumenterat ( Fraunhofer institutet i Tyskland) att de frekvenser som används reparerar specifika cellskador och  strukturer, utan att det påverkar eller på något sätt skadar andra cellstrukturer, eller det är vetenskapligt bevisat att det fungerar utan att skada, och att det absolut inte handlar om någon placeboeffekt! Tja förklara den som kan...
En klass 2A produkt-dokumentation betyder dock att den nu är godkänd för att kunna användas på sjukhus Det ni! precis vad jag känt och sagt. Detta kommer att bli framtidens medicin.
Mycket matnyttig information har jag fått med mig hem, och jag är i full gång med praktiken alleredan. INFO

Nu väntar jag bara med spänning på att få hem den nya produkt som de släpper ut på marknaden efter 6 veckor! Jag vågar nästan påstå att jag var den första som la in beställning?
Produkten i fråga har namnet ThyreoGym, och då är det kanske någon som kan räkna ut vad det handlar om?


http://www.healthleadsuk.com/bio-resonance-and-e-smog/
http://www.fraunhofer.de/en.html

måndag 7 maj 2012

Sol ute, sol i sinnet!!

Tänk vad ett par dagars sol kan göra underverk! Tomten är städad och växthuset är färdigt rustat för att ta emot årets tomatplantor. Växthuset dränkte vi med tallsåpa senaste höst, så vi får väl se om det tagit kål på alla spinnkvalster men detta till trots kommer gurkorna att hamna på friland i år, just pga den rikliga "spinnskörden" senaste sommar, och det kan ju vara trevligt med lite omväxling också.
Trädgårdslandet är ogräsfritt, färdigt gödslat och kalkat och väntar nu bara på värmen och fröna som ska sås. Örtagården är däremot ett framtida bekymmer, där står det fortfarande vatten... men vi har ju fortfarande vägen avstängd för tung trafik och får ju därför  inte ner någon jord ännu på ett tag. Men se det ljusnar! Både utomhus och i sinnet!
I helgen har vi också färdigställt terassgolvet som vi bökat på med nu i ett par år, och det kan nog bli riktigt bra till slut. Har man inte jobb så kan man alltid hitta på något nytt trevligt projekt... Och projekt och funderingar finns det gott om, vi får väl se vad som ännu ska bli till denna kommande sommar.